fbpx

Free Shipping For RM200 Purchase & Above

Bawal Tabur

(23 customer reviews)

RM65.00

SKU: BT Categories: , ,
  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17
  • 18
  • 19
  • 23
  • 24
  • 27
  • 28
  • 30
  • 32
  • 33
  • 41
  • 47
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 60
  • 63
  • 64
  • 65
Clear
Weight 0.5 kg
Size

Bidang 45

Material

Cotton Voile

Hand Wash

No Dryer

Shade Dry

No Bleacher

Steam or Iron Dry

No Fabric Softener

No Perfume

DELIVERY

Semenanjung Malaysia RM 8 2-5 working days
Sabah & Sarawak RM 12 3-7 working days


IN-STORE PICKUP
We allow local pickups for customers at our following stores : Kota Bharu only. Refer Our Store for our locations.

  • Free shipping for all orders above RM200
  • Free gift for every purchase above RM1500
  • All of our products are 100% authentic Bawal Exclusive

23 reviews for Bawal Tabur

  1. NOR AFIZA MUDA (verified owner)

    Alhamdulillah dah sampai..siap Sekali paperbag 🥰🥰 tankiu BE..memang akan grab setiap bulan atleast 1 yang bawal tabur sebab memang minat yang tabur je..xminat yang bersungguh sgt..sekali lg tankiu asgalleria BE 😍

  2. Zuhairi Azizan (verified owner)

    Bawal tabur dah jadi collection saya since last year every month mesti spend to purchase at least one or two..sangat berpuas hati dengan kualiti kain dan kualiti batu..🥰🥰🥰
    But this is my first time beli through this website and sangat memuaskan system pembelian online ni semoga terus sukses 🥰🥰

  3. edayahtwins90 (verified owner)

    penghantaran sgt pantas i love this bawal x iron pon x bkedut n snang bntuk

  4. Rahayu Roslan

    Pertama kali beli gan butik asgalleria .. harap memuaskan

  5. Saniah bt Said (verified owner)

    Saya suka tudung ini, senang dibentuk, tidak berkedut..

  6. Noor Imrah Mohd yunus Nazrah (verified owner)

    Alhamdulilah dh selamat smpai…color cntik2…very love it…tq AS galery

  7. Nur azwani (verified owner)

    Kain setanding dengan harga cuma warna tak banyak pilihan , pelbagaikan lagi warna insyaAllah will repeat soon 👌

  8. masyitahbintiabdazizjaamat (verified owner)

    Tq, barang selamat sampai, penghantran sgt cepat .

  9. Adawiah

    Tudung nya amat baik sekali…insyallah akn repeat Kali kedua…

  10. BAZURA AIDA (verified owner)

    Good

  11. SULYANI ISMAIL (verified owner)

    Cepat betul sampai. puasati gtu

  12. Nadiah Zaidi (verified owner)

    Good quality and services .

  13. Rashidah Norbi

    Bawal best forever

  14. Siti Marida binti Abd Rahim (verified owner)

    Sangat berpuashati. Saya nak suggest pada HQ supaya isi nombor kod agar tiada kekeliruan pada pembeli. TQ

  15. Dilah Nasir (verified owner)

    clor xde pilihan…dh repat 3x…kain slsa pkai

  16. dilah (verified owner)

    good. dh 3x bli..but color no choice.

  17. Zulfa hanis (verified owner)

    Tudung paling best didunia

  18. Liza

    Terrbaik

  19. Rospidah Ghazali

    Like bawal tabur. Easy to wear and comfort.

  20. Nur Farshazlin

    Sgt berpuashati

  21. Sha Adnan

    Repeat kali kedua

  22. Hidayah

    good

  23. Salina

    Latest tudungnya ada tambahan sticker di belakang. Jadi 2 lah sticker bawal. Bila nak pakai fesyen depan, jadi semak disitu. Tak cantik.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Cart

Cart