Bawal Merak

(20 customer reviews)

RM140.00

or 3 payments of RM46.67 with

Choose Your Colors: BM
Clear
  • Free shipping for all orders above RM200
  • Free gift for every purchase above RM1500
  • All of our products are 100% authentic Bawal Exclusive

Bawal Merak

Weight 0.5 kg
Size

Bidang 45

Material

Cotton Voile

Hand Wash

No Dryer

Shade Dry

No Bleacher

Steam or Iron Dry

No Fabric Softener

No Perfume

DELIVERY

Semenanjung Malaysia RM 8 2-5 working days
Sabah & Sarawak RM 12 3-7 working days


IN-STORE PICKUP
We allow local pickups for customers at our following stores : Kota Bharu only. Refer Our Store for our locations.

20 reviews for Bawal Merak

  1. remshiela

    Nak bg cdgan skit..klu coding colour tudung tu di tukar dgn colour2 tudung..cth: red chiili,royal blue,lavender..atau nk letak dua2 pun ok..sbb kdg2 colour dlm gambar tak sama dgn colour kat luar..tq

  2. remshiela

    Nak bg cadangan skit…klu kod tudung tu diganti dgn colour…cth : red chili,black,navy blue..sbb kdg2 colour dalam gambar rak sama dgn colour diluar

  3. NIK HANUN (verified owner)

    the best services.. cepat, tepat, comey

  4. rozana

    X PERNAH HANTAR LAMBAT.KAIN ELOK CNTIK …STRATEGI PEMASARAN YG BAGUS…

  5. aleeza.ar

    Kali ke 3 nk order dlm website..delivery mmg pantas..gud servive..

  6. Noor Irmawaty bt Awang@Ibrahim

    Good

  7. Mega Budiarti Faisal (verified owner)

    Service yang sangat cepat. kain yang sgt sedap..nnt repeat order lg. Tq

  8. Madinah Ibrahim (verified owner)

    Terbaik! Order ptg semlm, tghari ni dh smpai ❤️?

  9. salsariyah (verified owner)

    Alhamdulillah baru saja tadi terima parcel. Semalam tgh hari sy transfer duit, hari ni dah sampai.
    Saya di Pulau Pinang. Tudung memang sangat cantik, material pn sangat lembut.

  10. SitiSalwa (verified owner)

    Delivery tak pernah lambat bila order dekat website ataupun ws..tq..servis terbaik!

  11. Siti Sukrolmuin binti Harish

    Terbaikkk..penghantaran sangat cepat ❤

  12. Nor ShuhadA

    Serius best

  13. Rina

    Penghantaran cepat….quality terbaik…suka sgt

  14. Sue

    Penghantran cepatttt ?? Kualiti cantik

  15. Syakilla shahrir

    Kualiti terbaik, design menarik

  16. Nur maisya nordin

    Cantik..

  17. Memet miasara Nasuha

    Kualiti.. kain sgt cantik ..dan mampu milik…?

  18. Saadah

    Cantik..mampu milik

  19. pink.cactus84

    Kualiti kain terbaik

  20. pink.cactus84

    Very good

Add a review

Your email address will not be published.