FREE SHIPPING ON ORDERS ABOVE RM200

Mahkota Titisan Embun

(9 customer reviews)

RM125.00

SKU: TE Categories: , ,
  • 70B04
  • 70B25
  • 70B29
  • 70B36
  • 70B49
  • 71V01
  • 71V03
  • 71V04
  • 71V05
  • 71V07
  • 71V10
  • 71V11
  • 71V12
  • 71V13
  • 71V14
  • 71V15
  • 71V17
  • 71V18
  • 71V21
  • 71V23
  • 71V24
  • 71V28
  • 71V29
  • 71V30
  • 71V31
  • 71V32
  • 71V34
  • 71V38
  • 71V39
  • 71V42
  • 71V44
  • 71V45
  • 71V49
  • BLACK
Clear

Mahkota Titisan Embun

Weight 0.5 kg
Lebar

Bidang 45

Material

Cotton Voile

Hand Wash

No Dryer

Shade Dry

No Bleacher

Steam or Iron Dry

No Fabric Softener

No Perfume

DELIVERY

Semenanjung Malaysia RM 8 2-5 working days
Sabah & Sarawak RM 12 3-7 working days


IN-STORE PICKUP
We allow local pickups for customers at our following stores : Kota Bharu only. Refer Our Store for our locations.

  • Free shipping for all orders above RM200
  • Free gift for every purchase above RM1500
  • All of our products are 100% authentic Bawal Exclusive

9 reviews for Mahkota Titisan Embun

  1. Nora Osman Tailor

    First time beli pakai terus jatuh hati, kain yg senang dibentuk, susunan batu yang simple😍.. sekarang dah ada 10 helai koleksi BE.

  2. diandasriel86 (verified owner)

    BE memang terbaik.. tudung cantik, delivery yang sangat cepat & dapat free gift lagi.. TQ As galleria.. will repeat again. InsyaAllah. 🙂

  3. Wan hafizah bt wan mohamad

    Saya 1st time nak pakai BE. Tgk kawan pakai cantik.

  4. noraidah

    order hari ni, esok dah dpt, cepat sgt, dpt free bag kertas, sgt happy

  5. hasmah8815

    sgt cantik..dh jatuh cinta 🙂

  6. Sue (verified owner)

    Penghantran cepat..free paper beg.. Free box BE.. Tq 😍😍

  7. wshahidah84 (verified owner)

    Penghantaran tudung yg sgt cpt..free postage..free box n free paper beg..harap2 lps ni blh create cute calendar plak ke..😘😘😘

  8. thrillmag (verified owner)

    Tudung dah sampai,,,,penghantaran yg cepat,,,shipping free, lps tu dapat baucar…seronok sangat I LOVE BE, I LOVE AG

  9. Nooraida mazani

    Memang terbaik BE…selesa & kemas di pakai di mana² shj…baru jer shopping kat butik BE di KB..love BE💕💕💕💕

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Cart

Cart