FREE SHIPPING ON ORDERS ABOVE RM200

Blog

admin

6 Tips Padanan Warna Baju Paling Sesuai Untuk Tudung Warna Pink

“Warna pink merupakan warna yang sesuai untuk semua jenis kulit” AG Pinktober bersempena dengan bulan kesedaran kanser payudara,  As Galleria berkongsi tips padanan tudung berwarna pink yang sesuai dengan warna baju Cik Puan sebagai memperingati dan tanda sokongan Cik Puan terhadap Pinktober. Cik Puan pasti terfikir warna baju apa yang sesuai untuk dipadankan sepanjang tempoh pinktober tersebut.  Yelah kan, kadang-kadang pening nak match warna baju apa yang sesuai untuk dipadankan dengan tudung berwarna pink. “Pemilihan warna yang salah akan menyebabkan kita nampak tidak menyerlah”  Oleh itu, pemilihan warna baju yang sesuai dengan tudung amat penting dalam pemakaian harian.  Macam orang bercinta, warna baju dan warna tudung

Teruskan Bacaan »
admin

5 Sebab Tudung Bawal Exclusive Menjadi Pilihan Wanita Cantik Kelantan

 Jika diperhatikan wanita Kelantan suka memperagakan bawal terutama sekali dari rangkaian Bawal Exclusive. Kalau anda perasan juga, makcik2 yang jual di kedai makan pun memakai bawal dari Bawal Exclusive.  Gadis-gadis Kelantan juga selalu menggayakan bawal exclusive walaupun hanya mahu ke pasar malam. Apatah lagi sewaktu di hari raya, ramai yang menampilkan dengan penampilan Bawal Exclusive sehingga kesemua stok di butik hampir licin.  Mungkin sebab itulah wanita Kelantan selalu diperkatakan cantik, manis dan sopan kerana mereka suka memperagakan bawal. Bahkan ada juga fanatik dengan Bawal Exclusive sehingga sanggup repeat beli banyak kali untuk membuat koleksi.. Jom ketahui 5 sebab  tudung Bawal Exclusive menjadi pilihan wanita cantik Kelantan.1.

Teruskan Bacaan »
admin

Cara Melipat Tudung Bawal Mengikut Bentuk Muka

Setiap orang memiliki bentuk wajah yang berbeza. Ada yang wajahnya berbentuk bulat berpipi tembam, ada juga wajahnya agak tirus, ada pula yang berbentuk hati serta petak. Untuk menghasilkan tudung kelihatan nampak cantik sesuai dengan bentuk muka, anda harus mengenali bentuk wajah anda terlebih dahulu. Sebaik sahaja anda tahu apa bentuk wajah anda, anda akan mengetahui ciri-ciri apa yang perlu diperbetulkan.  Berikut adalah 4 bentuk wajah untuk anda kenali mengikut bentuk muka anda.1. Wajah Segitiga (Triangle Shape)Memiliki dagu yang panjang dan wajah yang tirus (kecil)Memakai scarf sedikit terkeluar daripada tudung untuk menutupi bahagian dahi. Boleh membuat lipatan di atas bahagian tulang pipi dan menonjolkan bahagian

Teruskan Bacaan »
admin

Top 11 Tudung Raya 2019 Pilihan AG

Dalam seminggu lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri.Anda semua mesti dah tak sabar nak raya kan? Macam mana semua? Dah lengkap ke semua persiapan raya? “Apa? Belum ada tudung raya?” Susah ni. Tudunglah paling leceh nak cari kan? Mesti nak kena match dengan baju, handbag, dan kasut. Jangan risau. Masih belum terlambat untuk anda dapatkan tudung cantik untuk raya nanti. Di AS Galleria, kami menawarkan pelbagai pilihan menarik untuk dijadikan koleksi. Anda pasti dapat melaram di Hari Raya nanti dengan kolesi #tudungrayaag2019. Jom tengok koleksi raya dari AS Galleria yang kami sediakan khas untuk anda semua. 1.BAWAL INTAN BERDERAI

Teruskan Bacaan »
admin

9 Sebab Tudung BAWAL EXCLUSIVE Menjadi Pilihan Wanita Cantik

Tak kiralah sepesat mana perkembangan fesyen tudung, tudung bawal tetap sentiasa menjadi pujaan ramai wanita cantik. Mungkin ramai tertanya-tanya.“Apa yang membuatkan tudung bawal sering menjadi pilihan para wanita?”Jom ketahui 7 sebab wanita cantik suka pakai tudung Bawal Exclusive: 1. Selesa dipakaiTidak dinafikan lagi, tudung bawal sangatlah selesa.  ​Nak makan buka mulut besar-besar pon tak apa. Nak bersukan apatah lagi. Sangat sesuai untuk wanita zaman kini yang sentiasa bergiat aktif.Nak buat apa-apa aktiviti lasak pun tak mengganggu. Bak kata YB Nurul Izzah, kain tudung bawal ni mampu menyerap peluh dengan baik.Boleh pakai sepanjang hari dan tak perlu risau dengan kesan peluh.“Ada apa dengan kain tudung Bawal

Teruskan Bacaan »
admin

Tips Penjagaan Tudung Bawal Exclusive

Boleh gigit jari kalau tudung yang dibeli dengan harga yang mahal rosak begitu saja kan?Nak tahu tips penjagaan yang betul agar tudung bawal anda tetap maintain seperti baru?Berikut merupakan panduan lengkap cara penjagaan tudung Bawal Exclusive yang kami sediakan khas untuk anda semua!Bawal.com.my (1)1. CARA MENCUCIIni ramai yang terlepas pandang. Untuk memastikan tudung yang dibeli sentiasa dalam keadaan baik, tersangat penting untuk kita tahu cara mencucinya dengan betul.a) Cucian tanganPopsugar.com.au (2)Kalau nak tudung anda tahan lebih lama, anda juga perlulah rajin menjaganya dengan baik. Cara terbaik untuk pastikan tudung kekal warna dan kualitinya adalah dengan kaedah  cucian tangan sahaja. Walaupun nampak remeh, ini adalah

Teruskan Bacaan »
×

Cart

Cart